Elektronische visa

 

Via VisumPlus kunt u ook verschillende Elektronisch visa aanvragen.
Elektronische visa kunt u vanaf iedere locatie ter wereld aanvragen behalve wanneer u zich in het land bevind waarvoor u het visum wenst aan te vragen.


Via VisumPlus kunt u de volgende “E-visa” aanvragen:

  • E-Visitor, voor Australië | 25,-

Met een E-Visitor mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Australië verblijven. Een eenmaal uitgegeven E-Visitor visum is 12 maanden geldig of geldig tot de vervaldatum van uw paspoort (kortste geldigheid is bepalend). Binnen de geldigheidsduur kunt u zo vaak u wilt naar Australië reizen.

Start HIER direct uw E-Visitor aanvraag voor Australië!

  • eVisa, voor Cambodja | 49,50

Met een eVisa mag u maximaal 30 dagen aaneengesloten in Cambodja verblijven. Een eenmaal uitgegeven eVisa visum is 3 maanden geldig vanaf de dag van uitgifte. Binnen de geldigheidsduur kunt u eenmaal naar Cambodja reizen. Voor de eVisa aanvraag is tevens een digitale pasfoto vereist.

Start HIER direct uw eVisa aanvraag voor Cambodja!

  • eTA, voor Canada | 19,95

Met een eTA mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Canada verblijven. Een eenmaal uitgegeven eTA visum is 5 jaar geldig of geldig tot de vervaldatum van uw paspoort (kortste geldigheid is bepalend). Binnen de geldigheidsduur kunt u zo vaak u wilt naar Canada reizen.

Start HIER direct uw eTA aanvraag voor Canada!

  • e-Visa, voor Ethiopië | v.a. 79,95

Met een e-Visa mag u maximaal 30 of 90 dagen aaneengesloten in Ethiopië verblijven. Een eenmaal uitgegeven e-Visa visum is 3 maanden geldig. Het e-Visa is single entry..

Start HIER direct uw e-Visa aanvraag voor Ethiopië!

  • E-Tourist, voor India | 121,95

Met een E-Tourist mag u maximaal 30 dagen aaneengesloten in India verblijven. Een eenmaal uitgegeven E-Tourist visum is 34 dagen geldig vanaf de dag van uitgifte. De maximale verblijfsduur van 30 dagen gaat in op de dag van aankomst in India. Binnen de geldigheidsduur kunt u eenmaal naar India reizen. Dit eenvoudige visum max u maximaal tweemaal per jaar aanvragen en is alleen geschikt bij aankomst in India op een van de 16 geselecteerde luchthavens. Voor de E-Tourist aanvraag is tevens een digitale pasfoto en scan van uw paspoort vereist.

Start HIER direct uw E-Tourist aanvraag voor India!

  •  E-VISA, voor Ivoorkust | 99,95

Met een E-VISA voor Ivoorkust mag u maximaal 30 dagen aaneengesloten in Invoorkust verblijven binnen de geldighied van het visum. Een eenmaal uitgegeven E-VISA visum is 3 maanden geldig. Het E-VISA is single (1x) Entry.

 

Start HIER direct uw E-VISA aanvraag voor Ivoorkust!

  • evisa, voor Kenia | 70,-

Met een evisa mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Kenia verblijven. Een eenmaal uitgegeven evisa visum is 90 dagen geldig vanaf de dag van uitgifte. Voordat het evisa vervalt dient u Kenia te verlaten. Het is mogelijk deze periode te verlengen bij de Immigratiedienst in Nairobi. Binnen de geldigheidsduur kunt u eenmaal naar Kenia reizen. Voor de evisa aanvraag is tevens een digitale pasfoto, scan van uw paspoort en scan van uw tickets vereist.

Start HIER direct uw evisa aanvraag voor Kenia!

  • eVisa, voor Myanmar | v.a. 70,-

Met een eVisa mag u maximaal 28 dagen aaneengesloten in Myanmar verblijven. (Zakelijk is de periode maximaal 70 dagen) Een eenmaal uitgegeven eVisa visum is 90 dagen geldig vanaf de dag van uitgifte. Voordat het eVisa vervalt dient u Myanmar te verlaten. Binnen de geldigheidsduur kunt u eenmaal naar Myanmar  reizen. Voor de eVisa aanvraag is tevens een digitale pasfoto vereist.

Start HIER direct uw eVisa aanvraag voor Myanmar!

  •   ETA, voor Sri Lanka | 49,95

Met een ETA mag u maximaal 30 dagen aaneengesloten in Sri Lanka verblijven. Een eenmaal uitgegeven ETA is 6 maanden geldig . Binnen de geldigheidsduur kunt u maximaal 2x een periode van 30 dagen in Sri Lanka verblijven. Het is tevens mogelijk de verblijfsduur met 30 dagen te verlengen bij het kantoor van de immigratiedienst in Colombo, Sri Lanka.

Start HIER direct uw ETA aanvraag voor Sri Lanka!

  •  E-visa, voor Tajikistan | v.a. 79,95

Met een E-visa voor Tajikistan mag u maximaal 45 dagen aaneengesloten in Tajikistan verblijven binnen de geldigheid van het visum. Het E-visa gaat in op de door u aangegeven datum van aankomst in Tajikistan. Het E-visa is single (1x) Entry.

 

Start HIER direct uw E-visa aanvraag voor Tajikistan!

  •  E-visa, voor Turkije | 25,-

Met een E-visa voor Turkije mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven per 180 dagen. Een eenmaal uitgegeven evisa visum is 6 maanden geldig. Binnen de geldigheidsduur kunt u zo vaak u wilt naar Turkije reizen.

Start HIER direct uw E-visa aanvraag voor Turkije!

  • ESTA, voor de Verenigde Staten | 29,95

Met een ESTA mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in de Verenigde Staten verblijven. Dit is inclusief de omringende Noord Amerikaanse landen. Een eenmaal uitgegeven ESTA is 2 jaar geldig of geldig tot de vervaldatum van uw paspoort (kortste geldigheid is bepalend). Binnen de geldigheidsduur kunt u zo vaak u wilt naar de Verenigde Staten reizen.

Start HIER direct uw ESTA aanvraag voor de Verenigde Staten!

  • Visa Approval Letter, voor Vietnam | v.a. 19,95

Met een Vietnam Visa Approval Letter ontvangt u uw visum bij aankomst in Vietnam.  Het visum is verkrijgbaar als Single of Multiple Entry. Met een geldigheid van 30 dagen of 3 maanden.

 

Start HIER direct uw Visa Approval Letter aanvraag voor Vietnam!